Dış Cephe Ev kaplama çeşitleri



Birkaç ev tadilat veya tamirat itiraz ve değer yeni bir ev siding gibi evinizin frenlemek, görünümünü artırabilir. Evin dış cephe malzemeleri ve yıllar içinde değişkenlik dahil ettik:
ahşap dış cephe kaplaması,
asbest siding,
alüminyum dış cephe kaplaması,
vinil dış cephe kaplaması,
sunta, kompozit
fiberglas,
çimento fiber siding.
Asbest siding artık ve fiberglas ve kompozit siding sunta büyük ölçüde vinil ve çimento fiber siding gibi daha modern dış cephe kaplaması ile yerini almış kullanılmaz.
Böylece olası siding seçenek olarak ahşap, alüminyum, vinil siding ve çimento fiber bir göz atalım ve onların özellikleri, fiyatlandırma ve bakım etkileri de dahil olmak üzere hakkında bilgi.


Ahşap Plank ve Eğimli Ahşap Siding
Ahşap tahta kaplamak siding ev siding en eski tipleri arasında yer alıyor. Eğer eski ve tarihi evleri üzerindeki güzelliklerini görebilirsiniz. Onun dezavantajı düşük bakım gerektiren boya ve doldurmayı ve olmadığından genellikle alüminyum veya vinil siding ile değiştirilir olmasıdır. Sık sık bu gerçekleştiğinde, cazibe ve ahşap ev detay çok kaybolur.
Eve fıçı tahtası bir ağaç kendi Yani eğer muhtemelen ve güzel bir ev sahibi bunu iyi görünüyor tutmak bildiğiniz gibi boya sorunları ve düzenli dış cephe boya bakım bakımı gerektirir. Ve tarihi evleri boyama için özel durumlar sıklıkla vardır.

Estetik

stiller, dokular ve kaplama çeşitleri.
Ahşap fıçı tahtası veya eğimli siding ve yatay eklem örtüşen vardır.
Ahşap tahta veya yönetim kurulu siding dikey ve yönetim kurulu ya da kanal kanal veya dil ve oluk stilleri üzerinde kurulu ve geçinmek, yönetim kurulu olarak geliyor.
Kurulu siding de sık sık adı verilen bir kontrplak versiyonu geliyor T-111 ® geleneksel tahta ve tahta parçası tasarımı taklit farklı yüz bakımları ve oluk desenleri ile sadece dış kontrplak olan.
Özellikleri
Oldukça onarım kolay ama zor olan siding üzerine kurulur.
boya ya da leke gibi gerektirir bir dış kaplama.
Olabilir çürüklüğü, böcek, çarpılma veya bölerek zarar görebilir.
Maliyet
Maliyet ağaç türü ve dış cephe ve dış cephe kaplama tarzı türüne göre çok değişir.
T-111 en pahalı.
Genellikle fiyat ılımlı.
Bakım
Boyanmış yüzeyler yüksek bakım gerektiren ve iyi bir dış cephe boyama hazırlık gerektiren eğilimindedir.
Ahşap siding ev havalandırmalı değilse sorunlar boya eğilimli.
Lekeli genellikle bitiyor az bakım gerektirir.

0 comments: