Pakpen siding nedir nasıl yapılır

Siding
Bu evin standart vinil siding kullanır. Siding imalat sırasında şekil, ön renkli kalın ve eğilip içine 2 milimetre hakkında plastik ince, esnek levhalar yapılır. Sayfa 12 metre ve yaklaşık bir metre yüksekliğinde uzun. Sen ve altındaki start sizi gitmek levhalar birbirlerine interlok.

vinil genişletir Çünkü sıcaklık ve güneş ışığı nedeniyle sözleşmeleri, bu köşelerde ve pencere ve kapıların etrafında derin kanallar sığar. Kanallar yeterince derin siding sözleşmeler olarak kanal içinde kalması vardır. Aşağıdaki atış evin bir köşesine ve içine siding uydurma bir parça çivilenmiş bir kanal gösteriyor. O yerde çivilenmiş olduğunu ve bir sonraki sayfa için hazır içiçe olmak ve üstü yüklü:



Bu siding yüklemek için kullanılan iskele gösteren, evin arka duvar:



Bu vuruşu tavan detay gösterir. çatı altında evden dışarı uzanan alan ana tavan (çatı paralel) olarak bilinir. Fasya panoları çatıya dik. Ana tavan hava sırt boyunca yukarı ve tavan akıyor, böylece delikli tavan havalandırmak için havalandırma. parçası yükleme bekliyor iken bu çekimde, ana tavan kısmı sırada yer aldı. Tüm maruz fasya ahşap sitesinde şekil eğilmiş boyalı alüminyum levha ile kaplı olduğunu unutmayın:



Bu noktada, ev tamamen yağmurdan korunmalıdır anlamına gelir, "kuru" dir. Şu anda iç çalışma başlayabilir.

0 comments: